Tekintse meg Lillafüred fényeit júniusban! Családi programok 3 helyszínen!

Családi programok csak természetesen!

Ezt kínálja Múzeumok éjszakájára a Herman Ottó Múzeum, az MMKM Kohászati Gyűjtemény, a Lillafüredi Állami Erdei Vasút és a Lillafüredi Sport- és Kalandpark közös programja. Váltson 1900 forintért jegyet, és kalandozza végig 17:00 és 23:00 óra között mind a három helyszínt.

 

A kalandos lillafüredi estét igazi élménnyé varázsolja a LÁEV különjárata. (A megváltott közös jegy érvényes a Miskolc Dorottya utcai állomásról 19:30-kor induló járatra, valamint az este folyamán a Lillafüred – Újmassa vonalon)

 

Herman Ottó Emlékház

Szabad út a természetben! A helyes irányt Herman Ottó szellemisége mutatja: sződd meg pókhálódat, fess folyami kavicsot, alkoss homokképet egyedi technikákkal. Élvezd Herman Ottó házának vendégszeretetét!

 

MMKM Massa Múzeuma, Miskolc-Újmassa

„Életre kel a vasverő” címmel tematikus vezetések, múzeumpedagógiai foglalkozások várják a látogatókat, akik kipróbálhatják milyen lehetett a kohó kovácsának lenni tűzálló öltözetben és nagykalapáccsal a kézben. A programot világító ásványok, különleges éjszakai fáklyás vezetés, DIGÉP fotókiállítás és LÁEV kisvonat bemutató színesíti. A Skanzen „vendégei” lesznek az éjszaka madarai és a rajzó szentjánosbogarak is. Élvezze az általuk előadott fénymorzét az erdőszéllen, és csodálja velünk a – csak ezen az estén fényárban úszó – Fazola-kohót!

 

Lillafüredi Sport- és Kalandpark

Szereted a focit és a szabadulós játékokat?

Repülj vissza az 50-es évekbe, éld át és változtasd meg az Aranycsapat keserédes történelmét 30 perc alatt a DVTK PARK szabaduló szobájában! A logikai és ügyességi játék akadályainak legyőzéséhez nem kell más, mint kreativitás és jó megfigyelőképesség. Fejts kódot, kirakózz, találj titkos feliratot, szerezz kulcsot! Azaz, mókázz velünk a Múzeumok éjszakáján is.

 

Jöjjön el és élvezze a szép nyári estét egy jó program keretében!